4 mei, Kinderprogramma bibliotheek 14.00 uur

19 mei, Ouderencontactmiddag 14.00 uur

24 mei, Gebedskring 19.15 uur

Welkom in IJzendoorn

Hartelijk welkom op de site van de Hervormde Gemeente te IJzendoorn.

Wij nodigen u uit om op uw gemak eens rond te kijken op onze site. Op deze site vindt u veel informatie over het kerkelijk leven van onze hervormde gemeente.
Ook de diverse verenigingen, commissies, jeugdwerk etc. gebruiken deze site om zichzelf en hun activiteiten te presenteren.
U kunt kennisnemen van de vele activiteiten, maar het is zeker zo belangrijk om te weten waarom de gemeenteleden in beweging komen. Wij geloven dat de gemeente van Christus een boodschap heeft die letterlijk van levensbelang is voor iedereen.
Met alle beschikbare middelen willen wij die boodschap van het verzoeningswerk van Jezus Christus bij zoveel mogelijk mensen bekendmaken. Dat is de voornaamste reden voor het maken van deze site, naast het praktisch presenteren van de activiteiten die plaatsvinden voor gemeenteleden en belangstellenden.

KERKRESTAURATIE

Help mee aan de restauratievan de dorpskerk!(stucwerk binnenzijde)Help mee aan de restauratievan de dorpskerk!(stucwerk binnenzijde)auratievan de dorpskerk!(stucwerk binnenzijde)

Om onze dorpskerk mooi te houden moeten er steeds restauratiewerkzaaamheden plaatsvinden. Om dit (mede) te bekostigen moeten we als Hervormde Gemeente een flink bedrag bijeen zien te brengen. We zouden het zeer op prijs stellen als u daaraan bij zou willen dragen. Uw eventuele bijdrage kunt u overmaken op rekeningnummer NL66 RABO 0347 9012 98 t.n.v. kerkvoogdij Hervormde Gemeente IJzendoorn met vermelding van: 'kerkrestauratie'.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Bent u geinteresseerd in ons beleidsplan? U vindt een link onder het kopje ANBI.

Mocht u bepaalde informatie niet aantreffen of hebt u een vraag of opmerking, dan kunt u reageren via de knop "Contact".

De Hervormde Gemeente te IJzendoorn
4053 HN IJzendoorn

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' is het onderdeel 'collecten' toegevoegd. Hier vindt u het collecterooster voor de huidige maand.

Zondag 22 Mei
Hartelijk welkom in de diensten.
In de morgen- en avonddienst wordt naast de gewone verkondiging van het Woord van God ook het sacrament van het Heilig Avondmaal bediend. De Schriflezing is 's morgens uit 2 Kor. 7, met als tekst 7:10. Het gaat over droefheid naar God die een onberouwelijke bekering tot zaligheid werkt. We willen niet graag bedroefd zijn, maar zijn het wel vaak. Verdriet , met name over onze zonden, moeten we bij God brengen. En door geloof in de Heere Jezus Christus wil God ons zaligheid schenken. Vergeving en vernieuwing. Dat God dat ook steeds opnieuw ter versterking van het geloof wil geven, blijkt uit de instelling en bediening van het Heilig Avondmaal.  's Avonds is de Schriftlezing uit 2 Kor. 8, met als tekst 8:9 De genade van onze Heere Jezus Christus is dat Hij arm wilde worden opdat u door Zijn armoede rijk zou worden. God maakt ons dan ook bereidwillig om die rijkdom van genade te willen doorgeven aan anderen 8:12.