07 mei, Kerkenraadsvergadering 20.00 uur

14 mei, Gebedskring 19.15 uur

19 mei, Pinkster sing-in. Na de ochtenddienst

23 mei, Ouderencontactmiddag 13.00 uur (uitje)

Hier vindt u het programma voor de paasviering op tweede paasdag

Hier kunt u de paasviering van 2e paasdag terugkijken

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' kunt u bij 'liturgie' de desbetreffende dienst meteen terugkijken door op de eronderstaande link te drukken. Onder 'Bij ons te gast' is 'Koffiedrinken' toegevoegd.
Onder het kopje 'Kringwerk' is 'Gebedskring' toegevoegd.

Hartelijk welkom in de diensten, ook wanneer u als gast de kerkdienst bijwoont.

Zondag 19 mei
De morgendienst luisteren we naar de preek van Petrus op Pinksteren. Aan het eind, Hand.2:38, spreekt hij dat we ons moeten bekeren tot God door Jezus Christus. In Zijn Naam worden we ook gedoopt. God belooft ons daarbij ook dat we de Heilige Geest zullen ontvangen. Want de Heilige Geest werkt in ons bekering en geloof.
In de avonddienst en op 2e Pinksterdagmorgen gezegende diensten met de gastpredikanten gewenst.
Allen hartelijk welkom in beide diensten.