11 januari, Gebedskring 19.15 uur

20 januari, Ouderencontactmiddag 14.00 uur

25 januari, Kerkenraadsvergadering 20.00 uur

Jeugdkamp

Elk jaar proberen we vanuit onze gemeente een jeugdkamp te organiseren. Deze kampweek vindt altijd plaats rond Hemelvaart (van woensdag tot zaterdag). Het doel van dit kamp is om een Bijbels thema uit te diepen. Daarnaast is er gelegenheid om ontspannend met elkaar bezig te zijn.  Er kunnen jongens en meisjes mee uit de eigen gemeente met evt. vrienden of vriendinnen, in de leeftijd vanaf 12 jaar. De leiding bestaat bij voorkeur uit personen vanuit de jeugdraad.

Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met Dennis & Margreet Peters (0344-644678)

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de nieuwste Kerkklanken lezen.

Onder het kopje 'Kerkdiensten' is het onderdeel 'Liturgie' toegevoegd. Hier vindt u de liturgie en de eventuele vragen bij de preek voor de komende kerkdiensten.

Het is nog maar kort geleden dat we mee konden delen dat de regels rond de kerkdiensten versoepeld mochten worden. De besmettingscijfers zijn echter weer zodanig opgelopen dat we terug dienen te gaan naar de 'oude' basisregels. Dus anderhalve meter afstand in acht nemen, handen desinfecteren en niezen of hoesten in de elleboog. Het dragen van mondkapjes stellen we als kerkenraad niet verplcht, maar we adviseren het gebruik ervan wel bij binnenkomst van het kerkgebouw totdat u plaats heeft genomen en bij het verlaten van het kerkgebouw.

U kunt naar de kerk komen zonder zich aan te hoeven melden.
(Alleen gasten vragen we wel via de website om zich aan te melden zodat we overzicht blijven houden van de contactgegevens. Hetgeen van pas kan komen na een onverhoopte uitbraak).

Een ieder is vrij om op de achterste bank/stoelen te gaan zitten. Zingen mag ook op deze plaatsen.
Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust.

Laten we onze hoop op de Heere onze God stellen en bidden of Hij genezing wil schenken aan hen die getroffen worden door de ziekte die voortkomt uit een besmetting met het coronavirus. Alleen Hij kan uitkomst geven in deze moeilijke tijden. Ons past verootmoediging en schuldbelijdenis voor Zijn aangezicht, het zijn onze zonden die ons wonden, de Heere is het die genezen kan.

Zondag 16 januari
In de morgendienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.
In de middagdieenst pakken we de draad weer op van de Heidelbergse Catechismus. Maar bedenk dat ook deze preken vanuit Gods Woord komen. 1 Timotheus 6:3-4 vraagt onze aandacht. Gods geboden hebben een directe verbinding met ons dagelijks leven. Laten we ons leiden door de gezonde woorden van onze Heere Jezus Christus. Naar Gods 6e gebod en naar de woorden van de Heere Jezus mogen we niet doodslaan, maar moeten we liefhebben. Waar begint dat en hoe ver gaat dit gebod in ons leven?
Allen hartelijk welkom in de beide diensten.