20 april: Gezamenlijke Paasviering om 18.30 uur

22 mei: Vrouwenvereniging om 19.30 uur

23 mei: Gebedsbijeenkomst om 20.00 uur

Jeugdkamp

Elk jaar proberen we vanuit onze gemeente een jeugdkamp te organiseren. Deze kampweek vindt altijd plaats rond Hemelvaart (van woensdag tot zaterdag). Het doel van dit kamp is om een Bijbels thema uit te diepen. Daarnaast is er gelegenheid om ontspannend met elkaar bezig te zijn.  Er kunnen jongens en meisjes mee uit de eigen gemeente met evt. vrienden of vriendinnen, in de leeftijd vanaf 12 jaar. De leiding bestaat bij voorkeur uit personen vanuit de jeugdraad.

Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met Dennis & Margreet Peters (0344-644678)

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van mei lezen.

Zondag 19 en 25 Mei
In de diensten van voorbereiding en bediening van het Heilig Avondmaal staan we stil bij Lukas 15: 11-32.
Een overbekende gelijkenis van de verloren zoon en de liefhebbende Vader.
God heeft ons er allen iets mee te zeggen. Laat uw plaats dus niet leeg in de kerk, maar laat merken dat God u tot inkeer brengt en dat u God zoekt. Dan zal Hij Zich ook laten vinden en u  Zijn rijke gaven van genade uitdelen. Kan God dat ook van u of jou zeggen: hij was dood, maar weer levend geworden. zij was verloren, maar weer gevonden. Dan kan er ook blijdschap en dankbaarheid zijn.

Bijbeltekst: "Hosanna, de Zoon van David! Gezegend Hij Die komt in de Naam van de Heere! Hosanna in de hoogste hemelen!". (Matth. 21: 9)