18 februari: Gebedsbijeenkomst, 19.15 uur

3 maart: Bezinning Heilig Avondmaal, 20.00 uur

8 maart: Zingen na de dienst, 20.00 uur

Jeugdkamp

Elk jaar proberen we vanuit onze gemeente een jeugdkamp te organiseren. Deze kampweek vindt altijd plaats rond Hemelvaart (van woensdag tot zaterdag). Het doel van dit kamp is om een Bijbels thema uit te diepen. Daarnaast is er gelegenheid om ontspannend met elkaar bezig te zijn.  Er kunnen jongens en meisjes mee uit de eigen gemeente met evt. vrienden of vriendinnen, in de leeftijd vanaf 12 jaar. De leiding bestaat bij voorkeur uit personen vanuit de jeugdraad.

Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met Dennis & Margreet Peters (0344-644678)

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van december lezen.

Zondag 1 Maart
In de morgendiensten van 1 en 8 Maart staan we stil bij de Heere Jezus als de goede Herder.
In de voorbereidingsdienst op het Heilig Avondmaal staan we stil bij Jezus roepstem en bij het beeld dat Hij de Deur is. Jezus is de Deur tot ons behoud en om weide te vinden, opdat zij leven en overvloed hebben.
Met de Avondmaalsdienst staan we stil bij de goede Herder, Die Zijn leven geeft voor de schapen.
De avonddienst 1 maart een gezegende dienst gewenst met de gastpredikant.