14 juni, Kerkenraadsvergadering 20.00 uur

28 juni, Gebedskring 19.15 uur

Zendingscommissie

Doel:
De zendingscommissie heeft als doel de gemeente zendingsbewust te maken.
Jezus zegt in Markus 16 : 15 : “Gaat heen in de gehele wereld, predikt het Evangelie aan alle creaturen”.

Zendingsavond:
Wordt één keer per jaar of in de twee jaren georganiseerd. Dan wordt iemand van de GZB of IZB of een andere zendingsorganisatie uitgenodigd. Het is altijd een avond voor de hele gemeente, voor groot en klein.

Evangelisatiewerk:
Met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en met Kerst wordt in de gemeente IJzendoorn evangeliesatiefolders bezorgd. Met Kerst en Pasen wordt het kerkblad “Kerkklanken” huis aan huis bezorgd.
Met bid- en dankdag krijgen de kinderen in de kerk een kerkboekje, om iets over de kerkdienst in te schrijven of te tekenen.
Een keer in de twee jaar staan we als kerk ook op de jaarlijkse rommelmarkt om zo mensen in contact te brengen met het Evangelie. Op die dag is de kerk ook open om te bezichtigen.

Dagboekjes GZB:
In november worden er dagboekjes “Een Handvol Koren” verkocht.

Collecten:
Het geld uit de zendingsbussen is voor de zendingscommissie. Het geld staat bij de diaconie op de bankrekening. Er wordt door de diaconie ook gecollecteerd voor de zending. Dat maken zij over aan de desbetreffende zendingsorganisatie.

Voorzitter: Dhr. G. Hommersom (0344-643110)
Secretaresse: Mevr. A. Van Hal de Vree (0344-643338)

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' is het onderdeel 'collecten' toegevoegd. Hier vindt u het collecterooster voor de huidige maand.

Zondag 26 juni
Hartelijk welkom in de diensten.
De morgendienst horen van de vrucht van de Heilige Geest voor het persoonlijk leven en voor het leven van de gemeente. In 1 Thess.1 : 5 en 6b worden drie woorden genoemd die deel uit maken van de vrucht of werking van de Geest. Laten wij de Geest dan niet bedroeven, maar naar deze Evangelie verkondiging luisteren, biddend dat die Geest ook in ons hart zal werken.
De avonddienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.