18 februari: Gebedsbijeenkomst, 19.15 uur

8 maart: Zingen na de dienst, 20.00 uur

Zendingscommissie

Doel:
De zendingscommissie heeft als doel de gemeente zendingsbewust te maken.
Jezus zegt in Markus 16 : 15 : “Gaat heen in de gehele wereld, predikt het Evangelie aan alle creaturen”.

Zendingsavond:
Wordt één keer per jaar of in de twee jaren georganiseerd. Dan wordt iemand van de GZB of IZB of een andere zendingsorganisatie uitgenodigd. Het is altijd een avond voor de hele gemeente, voor groot en klein.

Evangelisatiewerk:
Met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en met Kerst wordt in de gemeente IJzendoorn evangeliesatiefolders bezorgd. Met Kerst en Pasen wordt het kerkblad “Kerkklanken” huis aan huis bezorgd.
Met bid- en dankdag krijgen de kinderen in de kerk een kerkboekje, om iets over de kerkdienst in te schrijven of te tekenen.
Een keer in de twee jaar staan we als kerk ook op de jaarlijkse rommelmarkt om zo mensen in contact te brengen met het Evangelie. Op die dag is de kerk ook open om te bezichtigen.

Dagboekjes GZB:
In november worden er dagboekjes “Een Handvol Koren” verkocht.

Collecten:
Het geld uit de zendingsbussen is voor de zendingscommissie. Het geld staat bij de diaconie op de bankrekening. Er wordt door de diaconie ook gecollecteerd voor de zending. Dat maken zij over aan de desbetreffende zendingsorganisatie.

Voorzitter: Dhr. G. Hommersom (0344-643110)
Secretaresse: Mevr. A. Van Hal de Vree (0344-643338)

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van december lezen.

Zondag 1 Maart
In de morgendiensten van 1 en 8 Maart staan we stil bij de Heere Jezus als de goede Herder.
In de voorbereidingsdienst op het Heilig Avondmaal staan we stil bij Jezus roepstem en bij het beeld dat Hij de Deur is. Jezus is de Deur tot ons behoud en om weide te vinden, opdat zij leven en overvloed hebben.
Met de Avondmaalsdienst staan we stil bij de goede Herder, Die Zijn leven geeft voor de schapen.
De avonddienst 1 maart een gezegende dienst gewenst met de gastpredikant.