16 september: Creatieve avond om 19.30 uur

1 oktober: Schoonmaak Kandelaar om 9.00 uur

Zendingscommissie

Doel:
De zendingscommissie heeft als doel de gemeente zendingsbewust te maken.
Jezus zegt in Markus 16 : 15 : “Gaat heen in de gehele wereld, predikt het Evangelie aan alle creaturen”.

Zendingsavond:
Wordt één keer per jaar of in de twee jaren georganiseerd. Dan wordt iemand van de GZB of IZB of een andere zendingsorganisatie uitgenodigd. Het is altijd een avond voor de hele gemeente, voor groot en klein.

Evangelisatiewerk:
Met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en met Kerst wordt in de gemeente IJzendoorn evangeliesatiefolders bezorgd. Met Kerst en Pasen wordt het kerkblad “Kerkklanken” huis aan huis bezorgd.
Met bid- en dankdag krijgen de kinderen in de kerk een kerkboekje, om iets over de kerkdienst in te schrijven of te tekenen.
Een keer in de twee jaar staan we als kerk ook op de jaarlijkse rommelmarkt om zo mensen in contact te brengen met het Evangelie. Op die dag is de kerk ook open om te bezichtigen.

Dagboekjes GZB:
In november worden er dagboekjes “Een Handvol Koren” verkocht.

Collecten:
Het geld uit de zendingsbussen is voor de zendingscommissie. Het geld staat bij de diaconie op de bankrekening. Er wordt door de diaconie ook gecollecteerd voor de zending. Dat maken zij over aan de desbetreffende zendingsorganisatie.

Voorzitter: Dhr. G. Hommersom (0344-643110)
Secretaresse: Mevr. A. Van Hal de Vree (0344-643338)

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van september lezen.

Zondagen 22 september
's Morgens gaat de preek over Salomo en de koningin van Seba.
Wie is zij en wat komt zij doen? Wat heeft ze gehoord en wat ziet ze van Salomo en wat zegt ze uiteindelijk?
1 Kon. 10:9 'Geloofd zij de Heere, uw God, Die behagen in u heeft gehad...., omdat de HEERE Israël voor eeuwig liefheeft.' Heeft God ons ook lief? Hij is de bron! En welke taak geeft Hij dan in ons leven?
's Avonds eerst een gezegende dienst gewenst met de gastpredikant.
Daarna preekbespreking voor allen, over de morgendienst en de andere preken over Salomo.