16 september: Creatieve avond om 19.30 uur

28 september: Rommelmarkt

1 oktober: Schoonmaak Kandelaar om 9.00 uur

Predikant

De predikant is geroepen tot de bediening/dienst van het Woord, van de Sacramenten en van de gebeden in de erediensten. Hij ruimt voldoende tijd in voor studie en exegese van het Woord. Zijn verblijf bij de Bron is van onschatbare waarde voor zijn arbeid in prediking en herderlijke zorg. Hiertoe behoort ook het benutten van de geldende regelingen voor studieverlof, waartoe de kerkenraad hem de ruimte en de mogelijkheden biedt. Vanuit het onderzoek van het Woord leidt hij de gemeente in haar geheel en gemeenteleden afzonderlijk in onderwijzing, vermaning, vertroosting en bestraffing, naar wat nodig is. In de prediking stelt hij de bekering tot God en de verzoening met Hem door het geloof in Jezus Christus centraal. Hij weerlegt met het Woord dwalingen en valse leer met het oog op het rechte geloof en de rechte wandel van de gemeente.

De huidige predikant is ds. L. Hak. Met uw vragen kunt u altijd bij hem terecht (0344-605785).

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van september lezen.

Zondagen 22 september
's Morgens gaat de preek over Salomo en de koningin van Seba.
Wie is zij en wat komt zij doen? Wat heeft ze gehoord en wat ziet ze van Salomo en wat zegt ze uiteindelijk?
1 Kon. 10:9 'Geloofd zij de Heere, uw God, Die behagen in u heeft gehad...., omdat de HEERE Israël voor eeuwig liefheeft.' Heeft God ons ook lief? Hij is de bron! En welke taak geeft Hij dan in ons leven?
's Avonds eerst een gezegende dienst gewenst met de gastpredikant.
Daarna preekbespreking voor allen, over de morgendienst en de andere preken over Salomo.