14 juni, Kerkenraadsvergadering 20.00 uur

21 juni, Gemeenteavond 20.00 uur

28 juni, Gebedskring 19.15 uur

Predikant

De predikant is geroepen tot de bediening/dienst van het Woord, van de Sacramenten en van de gebeden in de erediensten. Hij ruimt voldoende tijd in voor studie en exegese van het Woord. Zijn verblijf bij de Bron is van onschatbare waarde voor zijn arbeid in prediking en herderlijke zorg. Hiertoe behoort ook het benutten van de geldende regelingen voor studieverlof, waartoe de kerkenraad hem de ruimte en de mogelijkheden biedt. Vanuit het onderzoek van het Woord leidt hij de gemeente in haar geheel en gemeenteleden afzonderlijk in onderwijzing, vermaning, vertroosting en bestraffing, naar wat nodig is. In de prediking stelt hij de bekering tot God en de verzoening met Hem door het geloof in Jezus Christus centraal. Hij weerlegt met het Woord dwalingen en valse leer met het oog op het rechte geloof en de rechte wandel van de gemeente.

De huidige predikant is ds. L. Hak. Met uw vragen kunt u altijd bij hem terecht (0344-605785).

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' is het onderdeel 'collecten' toegevoegd. Hier vindt u het collecterooster voor de huidige maand.

Zondag 26 juni
Hartelijk welkom in de diensten.
De morgendienst horen van de vrucht van de Heilige Geest voor het persoonlijk leven en voor het leven van de gemeente. In 1 Thess.1 : 5 en 6b worden drie woorden genoemd die deel uit maken van de vrucht of werking van de Geest. Laten wij de Geest dan niet bedroeven, maar naar deze Evangelie verkondiging luisteren, biddend dat die Geest ook in ons hart zal werken.
De avonddienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.