20 april: Gezamenlijke Paasviering om 18.30 uur

22 mei: Vrouwenvereniging om 19.30 uur

23 mei: Gebedsbijeenkomst om 20.00 uur

Predikant

De predikant is geroepen tot de bediening/dienst van het Woord, van de Sacramenten en van de gebeden in de erediensten. Hij ruimt voldoende tijd in voor studie en exegese van het Woord. Zijn verblijf bij de Bron is van onschatbare waarde voor zijn arbeid in prediking en herderlijke zorg. Hiertoe behoort ook het benutten van de geldende regelingen voor studieverlof, waartoe de kerkenraad hem de ruimte en de mogelijkheden biedt. Vanuit het onderzoek van het Woord leidt hij de gemeente in haar geheel en gemeenteleden afzonderlijk in onderwijzing, vermaning, vertroosting en bestraffing, naar wat nodig is. In de prediking stelt hij de bekering tot God en de verzoening met Hem door het geloof in Jezus Christus centraal. Hij weerlegt met het Woord dwalingen en valse leer met het oog op het rechte geloof en de rechte wandel van de gemeente.

De huidige predikant is ds. L. Hak. Met uw vragen kunt u altijd bij hem terecht (0344-605785).

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van mei lezen.

Zondag 19 en 25 Mei
In de diensten van voorbereiding en bediening van het Heilig Avondmaal staan we stil bij Lukas 15: 11-32.
Een overbekende gelijkenis van de verloren zoon en de liefhebbende Vader.
God heeft ons er allen iets mee te zeggen. Laat uw plaats dus niet leeg in de kerk, maar laat merken dat God u tot inkeer brengt en dat u God zoekt. Dan zal Hij Zich ook laten vinden en u  Zijn rijke gaven van genade uitdelen. Kan God dat ook van u of jou zeggen: hij was dood, maar weer levend geworden. zij was verloren, maar weer gevonden. Dan kan er ook blijdschap en dankbaarheid zijn.

Bijbeltekst: "Hosanna, de Zoon van David! Gezegend Hij Die komt in de Naam van de Heere! Hosanna in de hoogste hemelen!". (Matth. 21: 9)