14 juni, Kerkenraadsvergadering 20.00 uur

21 juni, Gemeenteavond 20.00 uur

28 juni, Gebedskring 19.15 uur

Vrouwenvereniging "Dorcas"

De vereniging vergadert eens in de drie weken op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in verenigingsgebouw “De Kandelaar”. Het seizoen loopt van september tot begin mei.
Onze vereniging houdt zich bezig met bijbelstudie,  het bestuderen van Gods woord. We maken gebruik van de bijbelstudies  uit “de Hervormde Vrouw”, ons bondsblad. Wij zijn aangesloten bij “de Bond van Hervormde Vrouwenverenigingen op Gereformeerde Grondslag”.

De vereniging is toegankelijk voor alle vrouwen om ook praktisch werkzaam te zijn in de gemeente en verschillende activiteiten te organiseren. Zo zijn er creatieve ochtenden en avonden waar we bezig zijn voor de jaarlijkse verkoopdag op de derde vrijdag in november en voor andere verkoopmomenten, zoals bijv. de Duikenburgse wintermarkt in januari.
Alle zieken en ouderen van de gemeente en gemeenteleden die uit het ziekenhuis komen krijgen bezoek van de leden.

Ook bezoeken wij de bondsdag en de themaochtend in Barneveld en de regioavond van onze regio. Deze avond wordt bezocht door de verenigingen uit onze omgeving. Tijdens deze bijeenkomsten worden interessante sprekers uitgenodigd. Het is fijn om zulke momenten samen te delen en je af te vragen; hoe moeten we als Christenvrouw staan in deze samenleving?
Jaarlijks hebben  we de Kerst- en Paasviering samen met alle andere verenigingen, clubs en zondagsschool.

In de decembermaand zorgt de vrouwenvereniging voor de kerstuitdeling aan gehandicapten, zieken eenzamen en alle ouderen vanaf 70 jaar in IJzendoorn.
De vereniging verzorgt elk jaar de organisatie voor de ZOA collecte in ons dorp.

Als afsluiting van het seizoen wordt er een gezellige avond georganiseerd en gaan we nog een ontspannen dagje uit.

De contributie bedraagt 27,- euro per jaar, incl. ons maandelijks bondsblad.
Aantal leden 19 dames.
Het bestuur wordt gekozen uit de leden en bestaat uit 4 personen.

Voorzitter: Mevr. H.L.C. Hak - de Groot (0344-605785)
Secretaresse: Mevr. G. Torn Broers - Jansen 0344-642013)

Nieuwsgierig naar onze vereniging? Kom eens kijken, nieuwe leden zijn hartelijk welkom!

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' is het onderdeel 'collecten' toegevoegd. Hier vindt u het collecterooster voor de huidige maand.

Zondag 26 juni
Hartelijk welkom in de diensten.
De morgendienst horen van de vrucht van de Heilige Geest voor het persoonlijk leven en voor het leven van de gemeente. In 1 Thess.1 : 5 en 6b worden drie woorden genoemd die deel uit maken van de vrucht of werking van de Geest. Laten wij de Geest dan niet bedroeven, maar naar deze Evangelie verkondiging luisteren, biddend dat die Geest ook in ons hart zal werken.
De avonddienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.