31 januari: Ouderenmiddag om 14.00 uur

28 februari: Ouderenmiddag om 14.00 uur

Formulier diaconie

Begroting diaconie

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van februari lezen.

Zondag 24 Februari
In de morgendienst is er bediening van het Heilig Avondmaal. 's Avonds dankzegging.
Uit Lukas 12:35-40 staan we stil bij de slaven, die zalig zijn als de heer hen wakend zal vinden. Hij zal hen aan tafel nodigen en bij hen komen om hen te dienen.
Uit Lukas 13:24 horen we dat het geloofsleven door Jezus genoemd wordt: 'strijd om binnen te gaan door de nauwe poort.' Is dat dankzegging en nabetrachting? Ja, want we loven daarin God als we opmerken wat Hij voor die strijd in het geloof allemaal geeft.
Blijft u 's morgens niet weg als u denkt dat het Heilig Avondmaal niet voor u is. Want God wil u wel geven en versterken door Zijn Woord en sacrament. Zie Zijn genade en kom door het geloof schuldbelijdend en toch vrijmoedig en verlangend tot Hem.
Blijft u 's avonds niet weg, want het geeft toch een al te ondankbare houding tegenover God als u denkt dat voor u geen dankzegging en nabetrachting nodig is. Kom met dankzegging tot Hem.

Bijbeltekst: "Het volk, dat in duisternis wandelt, zal een groot licht zien". (Jesaja 9: 1a)