27 augustus, Koffiedrinken na de morgendienst 11.30 uur

02 september, Actie/ gemeentedag 09.00 uur

03 september, Opening winterwerk

09 september, Kerk open 09.99 - 15.00 uur (open monumentendag)

12 september, Gebedskring 19.15 uur

12 september, Bezinningsavond Heilig Avondmaal 20.00 uur

20 september, Vrouwenvereniging 19.00 uur

21 september, Ouderencontactmiddag 14.00 uur

23 september, Kerk open 09.00 - 15.00 uur. (rommel-wandelroute)

Gebedskring

Ik roep er dan vóór alles toe op dat smekingen, gebeden, voorbeden en dankzeggingen gedaan worden voor alle mensen” schrijft de apostel Paulus in zijn eerste brief aan Timotheüs. Daarom is er in onze gemeente een gebedskring actief.

Elke tweede dinsdag van de maand komen er een aantal mannen en vrouwen van jong tot oud bij elkaar in ‘De Kandelaar’ om samen te bidden en te danken voor allerlei zaken; bijvoorbeeld voor zieken, moeilijke omstandigheden, nood in de wereld. Ook wordt er gedankt voor blijde omstandigheden, genezing, geboorte etc.

We beginnen met een stukje uit de Bijbel te lezen en een kort stukje meditatie uit een hiervoor geschikt boekje. Daarna bidden degenen die daar vrijmoedigheid voor hebben om beurten. Er zijn ook mensen die in stilte meebidden of luisteren. Als u ergens voorbede voor wilt vragen kunnen er gebedspunten aangeleverd worden. Dit kan ook per email via gebedskring@outlook.com
Wilt u/jij meebidden? U/jij bent van harte welkom. We beginnen om 19.15 uur.

Contactpersonen:
Hennie Buijs – 0641 788157
Arie Broekhuizen – 0654 766775

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' kunt u bij 'liturgie' de desbetreffende dienst meteen terugkijken door op de eronderstaande link te drukken. Onder 'Bij ons te gast' is 'Koffiedrinken' toegevoegd.
Onder het kopje 'Kringwerk' is 'Gebedskring' toegevoegd.

Hartelijk welkom in de diensten, ook wanneer u als gast de kerkdienst bijwoont.

Zondagen 24 september
In de morgendienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.
In de avonddienst gaat het over de geloofsbelijdenis, NGB art. 14 en 15, van erfzonde en zonden. Een confronterend onderwerp. Maar waarom spreekt God er in de Bijbel, bijvoorbeeld door Jesaja 59, zo indringend over? Het roept ons op tot (dagelijkse) bekering en geloof in Christus tot vergeving van onze zonden. Zo rijk is Gods Genadeverbond. Daarom is het goed om ook dit thema van de geloofsbelijdenis niet achterwege te laten en te horen wat God ons ermee wil laten verkondigen.
Allen hartelijk welkom en gezegende diensten gewenst.