01 februari, Ouderencontact 14.00 uur

28 februari, Vrouwenvereniging 19.30 uur

29 februari, Ouderencontactmiddag 14.00 uur

Gebedskring

Ik roep er dan vóór alles toe op dat smekingen, gebeden, voorbeden en dankzeggingen gedaan worden voor alle mensen” schrijft de apostel Paulus in zijn eerste brief aan Timotheüs. Daarom is er in onze gemeente een gebedskring actief.

Elke tweede dinsdag van de maand komen er een aantal mannen en vrouwen van jong tot oud bij elkaar in ‘De Kandelaar’ om samen te bidden en te danken voor allerlei zaken; bijvoorbeeld voor zieken, moeilijke omstandigheden, nood in de wereld. Ook wordt er gedankt voor blijde omstandigheden, genezing, geboorte etc.

We beginnen met een stukje uit de Bijbel te lezen en een kort stukje meditatie uit een hiervoor geschikt boekje. Daarna bidden degenen die daar vrijmoedigheid voor hebben om beurten. Er zijn ook mensen die in stilte meebidden of luisteren. Als u ergens voorbede voor wilt vragen kunnen er gebedspunten aangeleverd worden. Dit kan ook per email via gebedskring@outlook.com
Wilt u/jij meebidden? U/jij bent van harte welkom. We beginnen om 19.15 uur.

Contactpersonen:
Hennie Buijs – 0641 788157
Arie Broekhuizen – 0654 766775

Programma zingen na de ochtenddienst 18 februari

Hier kunt u de kerstviering van clubs en verenigingen terugkijken

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' kunt u bij 'liturgie' de desbetreffende dienst meteen terugkijken door op de eronderstaande link te drukken. Onder 'Bij ons te gast' is 'Koffiedrinken' toegevoegd.
Onder het kopje 'Kringwerk' is 'Gebedskring' toegevoegd.

Hartelijk welkom in de diensten, ook wanneer u als gast de kerkdienst bijwoont.

Zondagen 18 februari

In de morgendienst is de Schriftlezing uit het lijdensevangelie van Johannes 12:20-36. De Grieken komen vragen om Jezus te zien? Leeft u en jij ook met die vraag? Jezus geeft antwoord Wie Hij is en wat Zijn verzoeningswerk zal zijn; sterven om veel vrucht te dragen, tot verheerlijking en verhoging van Zijn Naam.
Na de morgendienst is er nog zingen van christelijke liederen die passen bij het thema 'van Kruis naar Kroon.'
In de avonddienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.
Allen hartelijk welkom in beide diensten.