04 juni, Bezinningsavond Heilig Avondmaal

20 juni, Avond gemeenteleden +/- 25-40 jaar

30 juni, Aangaste kerkdienst 10.30 uur

Gebedskring

Ik roep er dan vóór alles toe op dat smekingen, gebeden, voorbeden en dankzeggingen gedaan worden voor alle mensen” schrijft de apostel Paulus in zijn eerste brief aan Timotheüs. Daarom is er in onze gemeente een gebedskring actief.

Elke tweede dinsdag van de maand komen er een aantal mannen en vrouwen van jong tot oud bij elkaar in ‘De Kandelaar’ om samen te bidden en te danken voor allerlei zaken; bijvoorbeeld voor zieken, moeilijke omstandigheden, nood in de wereld. Ook wordt er gedankt voor blijde omstandigheden, genezing, geboorte etc.

We beginnen met een stukje uit de Bijbel te lezen en een kort stukje meditatie uit een hiervoor geschikt boekje. Daarna bidden degenen die daar vrijmoedigheid voor hebben om beurten. Er zijn ook mensen die in stilte meebidden of luisteren. Als u ergens voorbede voor wilt vragen kunnen er gebedspunten aangeleverd worden. Dit kan ook per email via gebedskring@outlook.com
Wilt u/jij meebidden? U/jij bent van harte welkom. We beginnen om 19.15 uur.

Contactpersonen:
Hennie Buijs – 0641 788157
Arie Broekhuizen – 0654 766775

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' kunt u bij 'liturgie' de desbetreffende dienst meteen terugkijken door op de eronderstaande link te drukken. Onder 'Bij ons te gast' is 'Koffiedrinken' toegevoegd.
Onder het kopje 'Kringwerk' is 'Gebedskring' toegevoegd.

Hartelijk welkom in de diensten, ook wanneer u als gast de kerkdienst bijwoont.

Zondag 16 juni.
In de morgendienst is het thema een heel bekende tekst 'als u Hem zoekt, zal Hij door u gevonden worden'. U denkt aan Spreuken 8:17? Misschien kennen we de woorden iets anders van Jezus in Matth.7:7. Maar deze zondagmorgen luisteren we naar de geschiedenis van koning Asa met zijn volk Juda in 2 Kron.14:1-15:7. Aan de hand van de gebeurtenissen in dat Bijbelgedeelte horen we van God hoe Hij die opdracht geeft met Zijn belofte (2Kron.15:2b) en hoe dat ons leven anders maakt. Laten we ons door Hem leiden?
De avonddienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.
Allen hartelijk welkom in beide diensten.