14 juni, Kerkenraadsvergadering 20.00 uur

21 juni, Gemeenteavond 20.00 uur

28 juni, Gebedskring 19.15 uur

Bezinningsavond

In onze gemeente vieren we vier keer in het jaar het Heilig Avondmaal. We mogen dan als gemeente in het bijzonder stilstaan bij het verzoeningswerk van de Heere Jezus. Hoe Hij Zijn lichaam heeft laten breken en hoe Hij Zijn bloed heeft gestort aan het kruis van Golgotha. En dat alles deed Hij om ons mensen te redden van de eeuwige dood.

In de week van voorbereiding komt de gemeente bij elkaar om zich te bezinnen op het Heilig Avondmaal.
O.l.v. de predikant staan we dan stil bij een onderdeel van het Avondmaalsformulier en zingen we met elkaar enkele psalmen.

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' is het onderdeel 'collecten' toegevoegd. Hier vindt u het collecterooster voor de huidige maand.

Zondag 26 juni
Hartelijk welkom in de diensten.
De morgendienst horen van de vrucht van de Heilige Geest voor het persoonlijk leven en voor het leven van de gemeente. In 1 Thess.1 : 5 en 6b worden drie woorden genoemd die deel uit maken van de vrucht of werking van de Geest. Laten wij de Geest dan niet bedroeven, maar naar deze Evangelie verkondiging luisteren, biddend dat die Geest ook in ons hart zal werken.
De avonddienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.