20 april: Gezamenlijke Paasviering om 18.30 uur

22 mei: Vrouwenvereniging om 19.30 uur

23 mei: Gebedsbijeenkomst om 20.00 uur

Bezinningsavond

In onze gemeente vieren we vier keer in het jaar het Heilig Avondmaal. We mogen dan als gemeente in het bijzonder stilstaan bij het verzoeningswerk van de Heere Jezus. Hoe Hij Zijn lichaam heeft laten breken en hoe Hij Zijn bloed heeft gestort aan het kruis van Golgotha. En dat alles deed Hij om ons mensen te redden van de eeuwige dood.

In de week van voorbereiding komt de gemeente bij elkaar om zich te bezinnen op het Heilig Avondmaal.
O.l.v. de predikant staan we dan stil bij een onderdeel van het Avondmaalsformulier en zingen we met elkaar enkele psalmen.

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van mei lezen.

Zondag 19 en 25 Mei
In de diensten van voorbereiding en bediening van het Heilig Avondmaal staan we stil bij Lukas 15: 11-32.
Een overbekende gelijkenis van de verloren zoon en de liefhebbende Vader.
God heeft ons er allen iets mee te zeggen. Laat uw plaats dus niet leeg in de kerk, maar laat merken dat God u tot inkeer brengt en dat u God zoekt. Dan zal Hij Zich ook laten vinden en u  Zijn rijke gaven van genade uitdelen. Kan God dat ook van u of jou zeggen: hij was dood, maar weer levend geworden. zij was verloren, maar weer gevonden. Dan kan er ook blijdschap en dankbaarheid zijn.

Bijbeltekst: "Hosanna, de Zoon van David! Gezegend Hij Die komt in de Naam van de Heere! Hosanna in de hoogste hemelen!". (Matth. 21: 9)