13 - 20 juli: ds. Hak afwezig

20 - 25 juli: VBW

5 september: Gebedsbijeenkomst om 20.00 uur

Bezinningsavond

In onze gemeente vieren we vier keer in het jaar het Heilig Avondmaal. We mogen dan als gemeente in het bijzonder stilstaan bij het verzoeningswerk van de Heere Jezus. Hoe Hij Zijn lichaam heeft laten breken en hoe Hij Zijn bloed heeft gestort aan het kruis van Golgotha. En dat alles deed Hij om ons mensen te redden van de eeuwige dood.

In de week van voorbereiding komt de gemeente bij elkaar om zich te bezinnen op het Heilig Avondmaal.
O.l.v. de predikant staan we dan stil bij een onderdeel van het Avondmaalsformulier en zingen we met elkaar enkele psalmen.

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van juli/augustus lezen.
Onder het kopje jeugdwerk/VBW kunt u het programmaboekje vinden.

Zondag 14 juli
In de morgen- en avonddienst gezegende diensten met de gastpredikanten gewenst.

Zondag 21 juli
VBW welkomstdienst. De preek zal gaan over 'de schat in de akker', uit Matth. 13 : 44