18 februari: Gebedsbijeenkomst, 19.15 uur

3 maart: Bezinning Heilig Avondmaal, 20.00 uur

8 maart: Zingen na de dienst, 20.00 uur

Bezinningsavond

In onze gemeente vieren we vier keer in het jaar het Heilig Avondmaal. We mogen dan als gemeente in het bijzonder stilstaan bij het verzoeningswerk van de Heere Jezus. Hoe Hij Zijn lichaam heeft laten breken en hoe Hij Zijn bloed heeft gestort aan het kruis van Golgotha. En dat alles deed Hij om ons mensen te redden van de eeuwige dood.

In de week van voorbereiding komt de gemeente bij elkaar om zich te bezinnen op het Heilig Avondmaal.
O.l.v. de predikant staan we dan stil bij een onderdeel van het Avondmaalsformulier en zingen we met elkaar enkele psalmen.

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van december lezen.

Zondag 1 Maart
In de morgendiensten van 1 en 8 Maart staan we stil bij de Heere Jezus als de goede Herder.
In de voorbereidingsdienst op het Heilig Avondmaal staan we stil bij Jezus roepstem en bij het beeld dat Hij de Deur is. Jezus is de Deur tot ons behoud en om weide te vinden, opdat zij leven en overvloed hebben.
Met de Avondmaalsdienst staan we stil bij de goede Herder, Die Zijn leven geeft voor de schapen.
De avonddienst 1 maart een gezegende dienst gewenst met de gastpredikant.