4 mei, Kinderprogramma bibliotheek 14.00 uur

29 mei Diaconie Eredienst X

Rekeningnummer Diaconie: NL55 RABO 0347 9113 90

Rekeningnummer Kerkrentmeesters: NL66 RABO 0347 9012 98

De Diaconie-collecte bij het Heilig Avondmaal is in 2022 bestemd voor de stichting ZOA

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' is het onderdeel 'collecten' toegevoegd. Hier vindt u het collecterooster voor de huidige maand.

Zondag 22 Mei
Hartelijk welkom in de diensten.
In de morgen- en avonddienst wordt naast de gewone verkondiging van het Woord van God ook het sacrament van het Heilig Avondmaal bediend. De Schriflezing is 's morgens uit 2 Kor. 7, met als tekst 7:10. Het gaat over droefheid naar God die een onberouwelijke bekering tot zaligheid werkt. We willen niet graag bedroefd zijn, maar zijn het wel vaak. Verdriet , met name over onze zonden, moeten we bij God brengen. En door geloof in de Heere Jezus Christus wil God ons zaligheid schenken. Vergeving en vernieuwing. Dat God dat ook steeds opnieuw ter versterking van het geloof wil geven, blijkt uit de instelling en bediening van het Heilig Avondmaal.  's Avonds is de Schriftlezing uit 2 Kor. 8, met als tekst 8:9 De genade van onze Heere Jezus Christus is dat Hij arm wilde worden opdat u door Zijn armoede rijk zou worden. God maakt ons dan ook bereidwillig om die rijkdom van genade te willen doorgeven aan anderen 8:12.