1 oktober: Schoonmaak Kandelaar om 9.00 uur

23 oktober: Mannenvereniging om 20.00 uur

30 oktober: Vrouwenvereniging om 19.45 uur

31 oktober: Ouderenmiddag om 14.00 uur

We hopen u binnenkort als gast te mogen begroeten. Om alvast een indruk te krijgen, geven we via deze pagina wat informatie over de kerkdiensten. U weet dan wat u verwachten kunt.

Parkeren
Bij de kerk is voldoende gelegenheid om de auto te parkeren. Ook kunt u uw auto kwijt bij het verenigingsgebouw "De Kandelaar" (naast de pastorie).

Kinderoppas
Tijdens de morgendiensten is er kinderoppas. De kinderoppas bevindt zich in de bovenzaal van het verenigingsgebouw  "De Kandelaar".

Kom binnen!
U gaat ons kerkgebouw binnen via de hoofdingang. De andere deuren van de kerkzaal zijn bedoeld als nooduitgangen.
De kerkenraad gaat via de consistorie de kerk binnen. Bij die ingang bevindt zich ook het toilet.
Voor een mindervalidentoilet verwijzen wij u naar het verenigingsgebouw  "de Kandelaar".
U bent vrij om een plaats te kiezen. Alleen de koster heeft een gereserveerde plek. U kunt dat zien doordat er een kaartje op die plek ligt. De galerij bij het orgel is tijdens de reguliere erediensten niet in gebruik.
Er zijn voldoende psalmboekjes in de kerk aanwezig en als gast mag u aan het einde van de dienst "De Kerkklanken" (onze kerkbode) meenemen.
Verder kunt u natuurlijk met uw vragen bij de koster terecht. Hij staat bij de ingang van de kerk op u te wachten.

De kerkdienst
De kerkdiensten beginnen ’s morgens om 10.00 uur en ’s avonds om 18.30 uur.

Wanneer u als gast aanwezig bent tijdens een dienst waarin het Heilig Avondmaal wordt gevierd en ook graag zou deelnemen aan het Heilig Avondmaal, stellen we het zeer op prijs als u vooraf contact opneemt met de predikant of met de scriba. Wanneer dit praktisch niet mogelijk is, dan stellen we een gesprek na de dienst zeer op prijs. Van de vrouwelijke gemeenteleden verwachten we dat ze met een gedekt hoofd deelnemen aan het Heilig Avondmaal.

En verder...
Het kan zijn dat u graag even met de predikant of iemand anders uit de kerkenraad wilt praten over wat u gehoord hebt en in de kerkdienst hebt ‘meegekregen’. Of u wilt onder het genot van een kopje koffie nader kennis maken.
Dat kan direct na de eredienst. Vraagt u aan de koster om dit voor u te organiseren. Het staat u vrij om ook gemeenteleden aan te spreken, die samen met u de dienst hebben bijgewoond.
Via de contactpagina kunt u ook uw vraag stellen of een opmerking plaatsen.

Wij wensen u een gezegende dienst toe!

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van oktober lezen.

Zondagen 13 oktober
In de morgendienst is de verkondiging van het Evangelie uit de Galatenbrief, hoofdstuk 1 : 1-9
Geen ander Evangelie dan Christus, Die zondaren ontrukt aan het verderf en genade en vrede schenkt.
Waarom zou u zich van Hem afwenden? Jezus zegt: wendt u naar Mij toe en wordt behouden.
's Avonds een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.