20 april: Gezamenlijke Paasviering om 18.30 uur

23 mei: Gebedsbijeenkomst om 20.00 uur

VBW

Vakantie Bijbel Week:
Iedere eerste week van zomervakantie-midden wordt er de VakantieBijbelWeek gehouden.

Het programma voor deze week is te vinden op deze link.

Deze week heeft als doel (onkerkelijke/randkerkelijke) kinderen en jongeren met het Evangelie in aanraking te brengen, opdat zij God de Heere persoonlijk mogen leren kennen.
De VBW begint altijd op zaterdagmiddag met een fietspuzzeltocht met als afsluiting een gezamenlijke maaltijd.
Op zaterdagavond wordt de VBW dan officieel geopend met de startavond.
Op zondag preekt de predikant in het bijzonder voor de kinderen rond het thema van de VBW, het thema wat bedacht en uitgewerkt wordt door de HGJB. Na de dienst drinken we als gemeente koffie in de Kandelaar en zingen we enkele psalmen en geestelijke liederen rond het thema.
Van maandag tot donderdag begint dan de eigenlijke VBW. Vele kinderen komen dan van 9.30 - 12.15 uur naar de Kandelaar en genieten van de sketches, poppenkast, spelletjes, knutsels, het zingen. Maar bovenal wordt er elke dag een verhaal verteld uit de Bijbel.
's Avonds zijn er voor alle mensen ook nog leuke activiteiten zoals de vossenjacht, talentenjacht/talentenveiling en de zeskamp.
Met de foto's op deze site kunt u nog een verdere indruk op doen van de VBW in IJzendoorn!!!

Voorzitter: Dhr. J.C.G. Peters (0344-643780)
Secretaresse: Mevr. H. Speksnijder de Heus

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van mei lezen.

Zondag 19 en 25 Mei
In de diensten van voorbereiding en bediening van het Heilig Avondmaal staan we stil bij Lukas 15: 11-32.
Een overbekende gelijkenis van de verloren zoon en de liefhebbende Vader.
God heeft ons er allen iets mee te zeggen. Laat uw plaats dus niet leeg in de kerk, maar laat merken dat God u tot inkeer brengt en dat u God zoekt. Dan zal Hij Zich ook laten vinden en u  Zijn rijke gaven van genade uitdelen. Kan God dat ook van u of jou zeggen: hij was dood, maar weer levend geworden. zij was verloren, maar weer gevonden. Dan kan er ook blijdschap en dankbaarheid zijn.

Bijbeltekst: "Hosanna, de Zoon van David! Gezegend Hij Die komt in de Naam van de Heere! Hosanna in de hoogste hemelen!". (Matth. 21: 9)