14 juni, Kerkenraadsvergadering 20.00 uur

28 juni, Gebedskring 19.15 uur

VBW

Vakantie Bijbel Week:
Iedere eerste week van zomervakantie-midden wordt er de VakantieBijbelWeek gehouden.

Wat zouden we het leuk vinden om jou te zien bij de VBW 2022! Vul door deze vragenlijst je gegevens in en we zien je snel! Door op deze link te klikken kom je bij het inschrijfformulier

Deze week heeft als doel (ook onkerkelijke/randkerkelijke) kinderen en jongeren met het Evangelie in aanraking te brengen, opdat zij God de Heere persoonlijk mogen leren kennen.

De VBW begint altijd op zaterdagmiddag met een fietspuzzeltocht.
De startavond is op zaterdagavond vanaf 19.00 uur op het grasveld bij de kerk, er is dan ook de prijsuitreiking van de fietspuzzeltocht.
Op zondag preekt de predikant in het bijzonder voor de kinderen rond het thema van de VBW, het thema wat bedacht en uitgewerkt wordt door de HGJB. Na de dienst drinken we als gemeente koffie op het grasveld voor de kerk en zingen we enkele psalmen en geestelijke liederen rond het thema.
Van dinsdag tot donderdag begint dan de eigenlijke VBW. Vele kinderen komen dan van 9.30 - 12.00 uur naar het grasveld voor de kerk en genieten van de sketches, poppenkast, spelletjes, knutsels, het zingen. Maar bovenal wordt er elke dag een verhaal verteld uit de Bijbel.
's Avonds zijn er voor alle mensen ook nog leuke spellen te doen.
Met de foto's op deze site kunt u nog een verdere indruk op doen van de VBW in IJzendoorn!!!

Voor verdere informatie:
Hennie Buijs  0344 645333 / 0641 788157
Anna van Hal 0344 643338

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' is het onderdeel 'collecten' toegevoegd. Hier vindt u het collecterooster voor de huidige maand.

Zondag 26 juni
Hartelijk welkom in de diensten.
De morgendienst horen van de vrucht van de Heilige Geest voor het persoonlijk leven en voor het leven van de gemeente. In 1 Thess.1 : 5 en 6b worden drie woorden genoemd die deel uit maken van de vrucht of werking van de Geest. Laten wij de Geest dan niet bedroeven, maar naar deze Evangelie verkondiging luisteren, biddend dat die Geest ook in ons hart zal werken.
De avonddienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.