13 - 20 juli: ds. Hak afwezig

20 - 25 juli: VBW

5 september: Gebedsbijeenkomst om 20.00 uur

Mannenvereniging Samuel

Eens in de maand, op een woensdagavond, komt deze vereniging bijeen in ons verenigingsgebouw de Kandelaar.  Doel van de bijeenkomsten is het bespreken van Bijbelgedeelten en het ontmoeten van elkaar.
N.a.v. een Bijbelstudie in het blad 'De Hervormde Vaan' (uitgegeven door de landelijke Bond van Hervormde Mannenverenigingen op gereformeerde grondslag, waarbij de vereniging is aangesloten), wordt het Bijbelgedeelte onderling verder besproken. Wat is er gebeurd? Wat wordt er precies beschreven? Welke bedoelingen zitten er achter? Wat betekent het Bijbelgedeelte voor mij / ons / de kerk in de huidige tijd?
Het zijn allemaal vragen waarover we samen van gedachten wisselen in het licht van de Schrift. Het aantal leden van de vereniging is stabiel, tussen de 15 en 20. De leeftijd van de leden varieert van midden twintig tot in de zeventig. Het is heel verrijkend om met mannen met verschillende achtergronden en in verschillende leeftijdscategorieën de Bijbel te bestuderen. Samen naar de Bijbel (en dus naar de Heere God) luisteren en van elkaar leren, dat is de kern van de bijeenkomsten van de mannenvereniging.
Wellicht bent u een man die best graag een avond per maand samen met andere mannen zou willen nadenken over Bijbelgedeelten, maar bent u er niet aan gewend om deel te nemen aan het winterwerk binnen de kerk. Het kan moeilijk zijn dan maar zo binnen te stappen bij een bijeenkomst. We hopen echter dat, wanneer u zich aangesproken voelt om u samen met andere mannen te verdiepen in Gods Woord, u de horde zult nemen en lid zult worden van de mannenvereniging.
Als u wat meer informatie wilt krijgen over de vereniging, schroom dan niet contact op te nemen met een van de bestuursleden. U kunt ook gewoon aanschuiven bij een bijeenkomst.

Voorzitter: Dhr. J.C.G. Peters (0344-643780)
Secretaris: Dhr. D.E. Peters (0344 - 644678)

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van juli/augustus lezen.
Onder het kopje jeugdwerk/VBW kunt u het programmaboekje vinden.

Zondag 14 juli
In de morgen- en avonddienst gezegende diensten met de gastpredikanten gewenst.

Zondag 21 juli
VBW welkomstdienst. De preek zal gaan over 'de schat in de akker', uit Matth. 13 : 44