14 juni, Kerkenraadsvergadering 20.00 uur

21 juni, Gemeenteavond 20.00 uur

28 juni, Gebedskring 19.15 uur

Ouderenmiddag

Elke laatste woensdag in het winterseizoen is het ouderenmiddag. De gemeenteleden van 60+ komen dan bij elkaar van 14.00 uur - 16.00 uur in De Kandelaar.
O.l.v. de dominee zijn we voor de pauze bezig met Bijbelstudie en na de pauze is er een moment van ontspanning. Meestal is er dan een gast die iets vertelt en/of laat zien rond een bepaald thema/onderwerp.
Het seizoen wordt afgesloten met een middagje uit en een warme maaltijd.

Leiding: Mevr. H.L.C. Hak - de Groot (0344 605785)

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' is het onderdeel 'collecten' toegevoegd. Hier vindt u het collecterooster voor de huidige maand.

Zondag 26 juni
Hartelijk welkom in de diensten.
De morgendienst horen van de vrucht van de Heilige Geest voor het persoonlijk leven en voor het leven van de gemeente. In 1 Thess.1 : 5 en 6b worden drie woorden genoemd die deel uit maken van de vrucht of werking van de Geest. Laten wij de Geest dan niet bedroeven, maar naar deze Evangelie verkondiging luisteren, biddend dat die Geest ook in ons hart zal werken.
De avonddienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.