18 februari: Gebedsbijeenkomst, 19.15 uur

3 maart: Bezinning Heilig Avondmaal, 20.00 uur

8 maart: Zingen na de dienst, 20.00 uur

Ouderenmiddag

Elke laatste woensdag in het winterseizoen is het ouderenmiddag. De gemeenteleden van 60+ komen dan bij elkaar van 14.00 uur - 16.00 uur in De Kandelaar.
O.l.v. de dominee zijn we voor de pauze bezig met Bijbelstudie en na de pauze is er een moment van ontspanning. Meestal is er dan een gast die iets vertelt en/of laat zien rond een bepaald thema/onderwerp.
Het seizoen wordt afgesloten met een middagje uit en een warme maaltijd.

Leiding: Mevr. M. van Burken en Mevr. E. van Gelderen v/d Berg (0344 - 643163)

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van december lezen.

Zondag 1 Maart
In de morgendiensten van 1 en 8 Maart staan we stil bij de Heere Jezus als de goede Herder.
In de voorbereidingsdienst op het Heilig Avondmaal staan we stil bij Jezus roepstem en bij het beeld dat Hij de Deur is. Jezus is de Deur tot ons behoud en om weide te vinden, opdat zij leven en overvloed hebben.
Met de Avondmaalsdienst staan we stil bij de goede Herder, Die Zijn leven geeft voor de schapen.
De avonddienst 1 maart een gezegende dienst gewenst met de gastpredikant.