16 september: Creatieve avond om 19.30 uur

28 september: Rommelmarkt

1 oktober: Schoonmaak Kandelaar om 9.00 uur

Ouderenmiddag

Elke laatste woensdag in het winterseizoen is het ouderenmiddag. De gemeenteleden van 60+ komen dan bij elkaar van 14.00 uur - 16.00 uur in De Kandelaar.
O.l.v. de dominee zijn we voor de pauze bezig met Bijbelstudie en na de pauze is er een moment van ontspanning. Meestal is er dan een gast die iets vertelt en/of laat zien rond een bepaald thema/onderwerp.
Het seizoen wordt afgesloten met een middagje uit en een warme maaltijd.

Leiding: Mevr. M. van Burken en Mevr. E. van Gelderen v/d Berg (0344 - 643163)

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van september lezen.

Zondagen 22 september
's Morgens gaat de preek over Salomo en de koningin van Seba.
Wie is zij en wat komt zij doen? Wat heeft ze gehoord en wat ziet ze van Salomo en wat zegt ze uiteindelijk?
1 Kon. 10:9 'Geloofd zij de Heere, uw God, Die behagen in u heeft gehad...., omdat de HEERE Israël voor eeuwig liefheeft.' Heeft God ons ook lief? Hij is de bron! En welke taak geeft Hij dan in ons leven?
's Avonds eerst een gezegende dienst gewenst met de gastpredikant.
Daarna preekbespreking voor allen, over de morgendienst en de andere preken over Salomo.