04 juni, Bezinningsavond Heilig Avondmaal

18 juni, Gemeenteavond 20.00 uur

20 juni, Avond gemeenteleden +/- 25-40 jaar

30 juni, Aangaste kerkdienst 10.30 uur

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' kunt u bij 'liturgie' de desbetreffende dienst meteen terugkijken door op de eronderstaande link te drukken. Onder 'Bij ons te gast' is 'Koffiedrinken' toegevoegd.
Onder het kopje 'Kringwerk' is 'Gebedskring' toegevoegd.

Hartelijk welkom in de diensten, ook wanneer u als gast de kerkdienst bijwoont.

Zondag 16 juni.
In de morgendienst is het thema een heel bekende tekst 'als u Hem zoekt, zal Hij door u gevonden worden'. U denkt aan Spreuken 8:17? Misschien kennen we de woorden iets anders van Jezus in Matth.7:7. Maar deze zondagmorgen luisteren we naar de geschiedenis van koning Asa met zijn volk Juda in 2 Kron.14:1-15:7. Aan de hand van de gebeurtenissen in dat Bijbelgedeelte horen we van God hoe Hij die opdracht geeft met Zijn belofte (2Kron.15:2b) en hoe dat ons leven anders maakt. Laten we ons door Hem leiden?
De avonddienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.
Allen hartelijk welkom in beide diensten.