18 februari: Gebedsbijeenkomst, 19.15 uur

3 maart: Bezinning Heilig Avondmaal, 20.00 uur

8 maart: Zingen na de dienst, 20.00 uur

“Gewone catechese”:
De jeugd van de gemeente dient onderwezen te worden in de inhoud van Gods Woord en de leer van de kerk, in het verlengde van de door ouders gedane doopbelofte en gericht op het doen van openbare belijdenis. Deze catechese wordt bij voorkeur in kleine groepen gegeven. In eerste instantie geschiedt dit door de predikant, wanneer dit niet mogelijk is door een catecheet of ambtsdrager. De catechese wordt gegeven in de periode eind september tot begin april. De gebruikte methode is passend bij de leeftijdsgroep, dient als leidraad voor de over te dragen stof en ook als uitgangspunt van de gesprekken.
De catechese begint wanneer de kinderen de leeftijd van 12 jaar hebben bereikt.

Belijdeniscatechese:
De belijdeniscatechese wordt door de predikant gegeven. Zij die te kennen geven zich te willen voorbereiden op het doen van openbare geloofsbelijdenis volgen een seizoen lang specifieke catechese met een verdiepend en verbredend karakter met name ten aanzien van persoonlijke levens- en geloofsvragen. Het gesprek hierover speelt hierin een belangrijke rol.

In het voorjaar volgt een persoonlijk gesprek met de predikant waarin aan de orde komt of men daadwerkelijk wil overgaan tot het doen van belijdenis. Vlak voor de “belijdeniszondag” wordt dit voornemen aan de gemeente bekend gemaakt vanaf de kansel en in het kerkblad. Op de laatste catechese-avond (aannemingsavond) heeft de kerkenraad de gelegenheid in gesprek te gaan met de aanstaande lidmaten. Tijdens dit gesprek kan er een uitwisseling zijn van  persoonlijk geloof. Op deze avond worden catechisanten aangenomen als belijdend lidmaat van de gemeente met alle rechten en plichten die hierbij behoren.

Vervolgcatechese:
De vervolgcatechese wordt ook door de predikant gegeven. Deze catechese is bedoeld voor jong-volwassenen die kort geleden belijdenis van het geloof hebben afgelegd en die zich nog te jong vinden voor de mannen - of vrouwenvereniging. Aan de hand van een methode wordt met elkaar nagedacht over Bijbelse kernwoorden/begrippen.

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van december lezen.

Zondag 1 Maart
In de morgendiensten van 1 en 8 Maart staan we stil bij de Heere Jezus als de goede Herder.
In de voorbereidingsdienst op het Heilig Avondmaal staan we stil bij Jezus roepstem en bij het beeld dat Hij de Deur is. Jezus is de Deur tot ons behoud en om weide te vinden, opdat zij leven en overvloed hebben.
Met de Avondmaalsdienst staan we stil bij de goede Herder, Die Zijn leven geeft voor de schapen.
De avonddienst 1 maart een gezegende dienst gewenst met de gastpredikant.