8 juli, Gebedskring om 19.00 uur in De Kandelaar

.

In verband met de maatregelen rondom het corona virus zijn alle andere gemeentelijke activiteiten tot nader bericht komen te vervallen

Zending & Evangelisatie

Preek mee luisteren:

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van juni lezen.
Het Protocol voor de kerkdiensten is geplaatst.

Voor wat betreft het beleid rondom de kerkdiensten houden we ons aan de regelgeving van onze overheid.
Een Protocol voor de werkwijze in de kerkdiensten  is geplaatst onder het kopje 'Kerk-Kerklanken'. Kerkgangers dienen zich dan ook aan dat protocol te houden. Neemt u vooraf goede kennis van dit protocol!
Vanaf Juli kan het aantal kerkgangers verruimd worden al naar gelang de ruimte in het kerkgebouw.
De scriba verstuurt uitnodigingen waarop gereageerd kan worden, waarna u bevestiging van een plaats ontvangt.
Gasten die de zondag over in IJzendoorn zijn mogen zich ook bij de scriba aanmelden via de knop 'Contact'.
In de dienst zingen de voorste rij mensen en de predikant.
Een klein deel van de gemeente zal nog thuis meeluisteren met de verkonding van het Woord van God en meebidden voor de gemeente en de nood in de wereld en de psalmen meezingen.
De Liturgie van de diensten kunt u ook vinden onder Kerk - Kerkklanken.

Zondag 12 juli
In de morgendienst en de avonddienst hopen gastpredikanten voor te gaan. Gezegende diensten gewenst.
.