14 juni, Kerkenraadsvergadering 20.00 uur

21 juni, Gemeenteavond 20.00 uur

28 juni, Gebedskring 19.15 uur

Bijbelkring

Vijf keer in het winterseizoen wordt er in onze gemeente een Bijbelkring gehouden. Een avond van 20.00 - 22.00 waarop o.l.v. de predikant een Bijbelstudieboekje wordt behandeld. indien mogelijk wordt de Bijbelkring gecombineerd met de bezinningsavond op het Heilig Avondmaal.
Iedereen is op deze avonden van harte welkom.

Actuele wijzigingen: Onder het kopje 'Kerkdiensten' is het onderdeel 'collecten' toegevoegd. Hier vindt u het collecterooster voor de huidige maand.

Zondag 26 juni
Hartelijk welkom in de diensten.
De morgendienst horen van de vrucht van de Heilige Geest voor het persoonlijk leven en voor het leven van de gemeente. In 1 Thess.1 : 5 en 6b worden drie woorden genoemd die deel uit maken van de vrucht of werking van de Geest. Laten wij de Geest dan niet bedroeven, maar naar deze Evangelie verkondiging luisteren, biddend dat die Geest ook in ons hart zal werken.
De avonddienst een gezegende dienst met de gastpredikant gewenst.