16 september: Creatieve avond om 19.30 uur

28 september: Rommelmarkt

1 oktober: Schoonmaak Kandelaar om 9.00 uur

Bijbelkring

Vijf keer in het winterseizoen wordt er in onze gemeente een Bijbelkring gehouden. Een avond van 20.00 - 22.00 waarop o.l.v. de predikant een Bijbelstudieboekje wordt behandeld. Zo behandelen we dit seizoen het boekje van ds. G. Wassinkmaat, "Orde op zaken stellen", een bijbelse doordenking van de heilsorde.
Iedereen is op deze avonden van harte welkom.

Actuele wijzigingen: Onder het kopje "Kerk" kunt u de Kerkklanken van september lezen.

Zondagen 22 september
's Morgens gaat de preek over Salomo en de koningin van Seba.
Wie is zij en wat komt zij doen? Wat heeft ze gehoord en wat ziet ze van Salomo en wat zegt ze uiteindelijk?
1 Kon. 10:9 'Geloofd zij de Heere, uw God, Die behagen in u heeft gehad...., omdat de HEERE Israël voor eeuwig liefheeft.' Heeft God ons ook lief? Hij is de bron! En welke taak geeft Hij dan in ons leven?
's Avonds eerst een gezegende dienst gewenst met de gastpredikant.
Daarna preekbespreking voor allen, over de morgendienst en de andere preken over Salomo.